Despre noi

SC SALINFITOFARM SRL a luat ființă în anul 2012, la inițiativa domnului farmacist Țibuleac Gheorghe, care a descoperit în Maramureșul istoric bogăția sării și a plantelor medicinale variate, care au fost valorificate prin numeroase produse naturale precum Salindor gel, Salinfitosept spray, Elixir 36 plante, sau creme tip balsam pe care le regăsiți pe pagina noastră. SALINFITOFARM este o unitate farmaceutică ce își desfășoară activitatea pe două ramuri: comerțul cu amănuntul al produselor farmaceutice și prepararea produselor farmaceutice. În acest sens suntem un colectiv dinamic, activ și strâns unit în jurul Farmacistului Gh.Țibuleac, care împreună am dezvoltat o gamă de creme tip unguent 100% naturale (care conțin plante medicinale - culese din Munții Maramureșului, uleiuri vegetale, ceară de albine și rășină de conifere) ce îmbină atât tradiția cât și noutățile moderne ale fitoterapiei și nu numai.
Deși suntem o echipă mică, am reușit să facem față cerințelor aduse, la momentul actual regăsindu-ne peste tot în țară. Tot ceea ce facem a pornit de la o suită de valori precum tradiție, sănătate de la natură, responsabilitate, creativitate, credință, noutate, la toate astea mai adăugăm și garantarea faptului că toate acestea sunt făcute într-un mediu armonios, unde angajații se simt respectați și apreciați pentru munca depusă.
SALINFITOFARM promovează în primul rând natura cu ajutorul căreia ne vom menține o stare de bine iar totodată ea ne va fi sprijin și atunci când apar diferite afecțiuni odată cu înaintarea în vârstă, știm foarte bine că bunicii și străbunicii noștri au știut foarte bine să folosească ceea ce Dumnezeu le-a oferit prin natură, consumând plantele ca atare sau preparând diferite ceaiuri, decocturi, creme sau soluții orale, care i-au vindecat de multe boli. În prezent echipa Salinfitofarm îți dorește ca în continuare să progreseze prin punerea pe piață a noi produse de calitate superioară care să vină în sprijinul oamenilor, oferindu-le un tratament bine stabilit și cu efecte benefice în tratarea bolilor.