• Preț redus

Cremă tip emulsie cu untul pământului, tătăneasă și arnică

18,90 RON
15,12 RON Salvează 20%
cu TVA

Recomandări:

  • susţine sănătatea aparatului locomotor

  • reduce durerile reumatice, articulare şi musculare

  • creşte mobilitatea articulară

  • îmbunătăţeşte capacitatea de mişcare

Crema tip emulsie cu Untul Pământului, Tătăneasă şi Arnică este o formulă complexă ce îmbină beneficiile plantelor medicinale, având proprietăţi benefice în reducerea durerilor articulare, reumatice şi musculare, totodată stimulând procesul de refacere a cartilajului articular şi a ţesuturilor moi, ajutând la îmbunătăţirea capacităţii de mişcare.

Complexitatea substanţelor bioactive din extractul de plante medicinale, efectul sinergic dintre acestea, conferă produsului un spectru larg şi profund de acţiune la nivelul tegumentelor fiind un bun adjuvant în caz de contuzii, hematoame, afecţiuni articulare (reumatism, spondiloze, artroze, artrite), cu proprietăţi de ameliorare a durerilor, reducerea inflamaţiilor, stimularea circulaţiei, menţinerea sănătăţii ţesuturilor şi a mobilităţii.

Mod de folosire: se aplică de 2-3 ori pe zi prin masare pe zonele dureroase. Se repetă până la dispariţia totală a disconfortului. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din ingredientele produsului. Nu se aplică pe pielea cu plăgi deschise.

122 Produse

Referințe specifice