• Preț redus

Salindor Gel

22,50 RON
18,00 RON Salvează 20%
cu TVA

Cremă tip gel cu apă minerală salină şi extract concentrat de arnică, tătăneasă şi untul pământului.

Recomandări:

  • susţine sănătatea aparatului locomotor
  • reduce durerile reumatice, articulare şi musculare
  • creşte mobilitatea articulară
  • îmbunătăţeşte capacitatea de mişcare

Salindor este o formulă complexă ce îmbină beneficiile apei minerale saline şi a plantelor medicinale, având proprietăţi benefice în reducerea durerilor articulare, reumatice şi musculare, totodată stimulând procesul de refacere a cartilajului articular şi a ţesuturilor moi, ajutând la îmbunătăţirea capacităţii de mişcare.

Complexitatea substanţelor bioactive din apa minerală salină şi din extractul de plante medicinale, efectul sinergic dintre acestea, conferă produsului un spectru larg şi profund de acţiune la nivelul tegumentelor fiind un bun adjuvant în caz de contuzii, hematoame, afecţiuni articulare (reumatism, spondiloze, artroze, artrite), cu proprietăţi de ameliorare a durerilor, reducerea inflamaţiilor, stimularea circulaţiei, menţinerea sănătăţii ţesuturilor şi a mobilităţii.

Mod de folosire: se aplică de 2-3 ori pe zi prin masare pe zonele dureroase. Se repetă până la dispariţia totală a disconfortului. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din ingredientele produsului. Nu se aplică pe pielea cu plăgi deschise.

228 Produse

Referințe specifice