• Preț redus

Gel compus diclofenac 5% cu ulei de lavandă și spânz

25,00 RON
18,75 RON Salvează 25%
cu TVA

Cremă Diclofenac 5% - Farmacia Salinfitofarm

Cantitate

“ Durerea este o senzație și o experiență senzitivă și emoțională neplăcută, asociată cu o leziune existentă sau potențială sau descrisă că o astfel de leziune. “-  Mersky 1986
GELCOMPUS DICLOFENAC 5%, Camfor, Mentol, Extract de Spânz și Ulei de Lavandă Preparat formulat de Farm. Gh. Țibuleac
  Gelul Diclofenac este un preparat magistral elaborat ce îmbină substanțe farmaceutice ale formulelor consacrate ( diclofenac , camfor , mentol ) , precum și diferite extracte vegetale.
  Grupa farmaceutică: antiinflamator nesteroidian pentru uz topic. Indicații terapeutice: afecțiuni inflamatorii și reumatice. Tratamentul local simptomatic al durerilor musculare sau osteoarticulare de natură reumatică, dureri de spate și de natură traumatică: contuzii, entorse, luxații, traumatisme ușoare ale tendoanelor și ligamentelor.
 Contraindicații: hipersensibilitate la diclofenac sau la oricare dintre componentele produsului; în aplicarea pe arsuri, plăgi, dermatoze umede, leziuni cutanate, mucoase; în timestrul III de sarcină. Atenționări speciale: în cazul apariției unei reacții cutanate locale se impune oprirea tratamentului. În cazul utilizării pe timp îndelungat se recomandă purtarea mănușilor de protecție de către persoanele care aplică gelul.
Interacțiuni: produsul se administrează în primele 5 luni de sarcină numai dacă este absolut necesar, începând cu luna a 6-a, utilizarea este contraindicată datorită riscului de toxicitate cardiopulmonară fetală în caz de administrare în zone mari. Se recomandă evitarea utilizării la femeile care alăptează. Nu influențează capacitatea de a conduce vehicule.
Doze și mod de administrare: se administrează extern 2-3 aplicații pe zi la nivelul zonei afectate, este recomandat doar pentru adulți, după fiecare utilizare mâinile se spală atent.
Reacții alergice: rareori pot să apară manifestări alergice cutanate puriginoase, eczeme, roșeață, erupții însoțite de bășici cu puroi. Alte reacții adverse generale pot să apară în funcție de absorbția leziunilor cutanate sau durata lungă a tratamentului.
A se păstra la temperaturi cuprinse între 15-25˚C. A nu se lăsă la îndemâna copiilor.
FARMACIA SALINFITOFARM ȚIBULEAC
Stațiunea Ocna Șugatag , Str. Unirii, nr. 30 , Jud. Maramureș Tel: 0740 865 351 / 0262 374 160 Email: contact@salinfitofarm.ro Site: www.salinfitofarm.ro
470 Produse

Referințe specifice